Afgelopen week hebben onze collega’s van Koninklijke Van Twist (KVT) Robbert de Groot en Martijn Terlouw onze lichtmasten fabrikant ItalTower bezocht. De reden van het bezoek was de exclusieve introductie van de accu lichtmast Astrid. HVT/KVT mogen als eerste leveranciers in Europa deze lichtmast opnemen in het assortiment.

ItalTower is één van de eerste lichtmastfabrikanten die een lichtmast volledig op accu’s in productie heeft genomen. De officiële introductie van de accu lichtmasten zal plaatsvinden op de BAUMA in München van 7 t/m 14 april op de stand van ItalTower (stand A6.104).  Maar de lichtmast is nu al, als een van de eerste in Europa, te pre-orderen bij HVT/KVT.

Met de komst van deze lichtmast breiden wij ons assortiment verder uit met een ”groen optie”. De nieuwe lichtmast heeft hetzelfde design als de oorspronkelijke Astrid en is daarmee ook goedgekeurd voor de weg.

Een sneakpreview van de specificaties:

  • Tot 60 uur te gebruiken
  • In 12 uur tijd 100% opgeladen
  • Nieuwe dimbare ledlampen
  • Ruim 400x opladen zonder krachtverlies
  • Gel accu’s in plaats van lithium accu’s

Vanaf nu kan de accu lichtmast bij ons besteld worden! Wilt u alvast meer informatie over de lichtmast? Neem dan contact op met Eddie Bormans +32 (0) 3 820 55 60

Wil je informatie over onze andere lichtmasten op diesel of elektriciteit kijk op onze website.