De actie van vorige maand was een groot succes, daarom hebben we besloten deze met een maand te verlengen. Zo bestelt u ook in de maand juni nog extra voordelig uw nieuwe brandstofpompen en verstuivers!

Voor de beste motorprestaties is het van belang om verschillende motoronderdelen tijdig te vervangen. Hiermee kunt u onder andere de levensduur van uw motor(en) verlengen, bespaart u op brandstof en vermindert de uitstoot.

Wist u dat…

Wanneer uw motor gebruik maakt van een Diesel Particulate Filter deze ook tijdig vervangen moet worden? Deze behoeft in veel gevallen gelijktijdig service met de brandstofpo

mpen en verstuivers. Op het gebied van onderhoud zijn er verschillende mogelijkheden afhankelijk van uw type motor. Wilt u weten of uw DPF onderhoud behoeft? Neem dan contact met ons op!*

Diesel Particulate Filter

 

 

 

 

 

* Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de beste optie voor uw motor hebben wij het serienummer van de motor en de draaiuren stand nodig. 

Meer weten over de Perkins brandstofpompen en verstuivers? Of over het onderhoud aan een Diesel Particulate Filter? Neem dan contact  op via  (+32(0)3 – 820 55 60). Gelijk de onderdelen bestellen? Mail dan uw bestelling naar parts@hunter.be.