Onze duurzame oplossingen

Hybrid energie system

Het meest complete systeem op de huidige markt. Onze hybride set, een ultra schone dieselmotor met een accupakker en slimme regeltechniek, onderscheid zich ten opzichte van de andere bestaande systemen door zijn compacte vorm en de mogelijkheden om zowel een laag als hoog vermogen te kunnen leveren. De H100/200 hybride generatorset heeft een maximaal vermogen van 195 kVa en een continue vermogen van 100 kVa. De set is uitermate geschikt voor bouwplaatsen, werven en evenementlocaties, waar regelmatig een hoger vermogen nodig is.

Kom meer te weten

Oplossing energieopslag

Al jarenlang zijn wij bezig met innovatieve oplossingen op het gebied van energie en dit niet zonder resultaat. We hebben al voor vele projecten unieke installaties mogen plaatsen die op een duurzame manier energie opwekken. Onze jarenlange kennis en ervaring hebben dan ook geleid tot een nieuw product, of eigenlijk een nieuwe oplossing! Een oplossing bestaande uit een systeem in een standaard maat container, uitgerust met zonnepanelen voor de opwekking van energie, en speciale opslagsystemen die deze energie ook kan opslaan. Zo kan de opgewekte energie gebruikt worden wanneer het echt nodig is.

Kom meer te weten

Waterstofmotor

Wij hebben in eigen beheer een waterstofmotor ontwikkelt, welke wij toepassen in een generatorset met een vermogen van 105 kVa. Deze oplossing is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij groot vermogen gecombineerd moet worden met near-zero emissie, bijvoorbeeld op de bouwlocaties of andere locaties waar een generator van toepassing is.

Kom meer te weten