Service en onderhoud
Wereldwijd, 24/7

Met onze uitgebreide servicediensten garanderen wij de kwaliteit en betrouwbaar van uw installatie. Onze service engineers staan altijd voor u klaar, waar en wanneer dan ook. Binnen de Benelux hanteren wij een responstijd van vier uur.

We doen de indienststelling van uw installatie, voeren onderhoud -en reparatiewerkzaamheden uit en verhelpen storingen aan (noodstroom)installaties en overige producten. Er wordt veel energie gestoken in het preventief onderhouden van de installatie, om onvoorziene uitval te voorkomen. In onze service-onderhoudscontracten maken we duidelijke afspraken, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.

Naast onderhoud en reparaties aan generatorsets en volledige noodstroominstallaties, bieden we ook services aan voor onze andere producten zoals industriële diesel- en gasmotoren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het stellen van diagnoses, het reviseren en testen.

Onderhoud noodstroomvoorziening

Wij adviseren u om uw noodstroominstallatie minimaal één keer per jaar preventief te laten onderhouden. Tijdens dit jaarlijkse onderhoud controleren en vervangen we niet alleen de olie en filters van uw installatie, ook wordt de installatie getest en worden de verplichte keuringen en inspecties uitgevoerd. Dit doen wij bijvoorbeeld ook voor uw brandstoftank.

Naast preventief onderhoud bevelen wij onze klanten elke vier jaar een elektrotechnische analyse aan. Bij deze analyse worden alle elektrotechnische onderdelen van uw installatie beoordeeld op functionaliteit, leeftijd en courantheid.

Lees hier alles over de keuringen en inspecties die wij uitvoeren.

Remote control

Wij kunnen uw noodstroominstallatie op afstand uitlezen en indien u daarvoor kiest zelfs bedienen. Zo verhelpen wij storingen voordat u weet dat er een storing is. Er zijn tal van opties: van een simpele storingsmelding tot een systeem wat alle parameters kan uitlezen. Voor NSA’s, WKK’s, UPS-systemen en batterijen. Zelfs brandstoftanks kunnen we monitoren.

Meer weten?

Kunnen wij u helpen met de service en onderhoud aan uw installatie?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Kom een keer bij ons langs, de koffie staat klaar!

Contact