Inspecties en keuringen
alle inspecties & keuringen voor uw noodstroom installatie.

Wist u dat Hunter & Van Twist verschillende soorten inspecties en keuringen kan uitvoeren aan uw noodstroom voorziening?

Onze ervaren service engineers zijn bevoegd om diverse inspecties en keuringen uit te voeren aan (delen van) uw noodstroominstallatie. Door uw installatie op vaste momenten te laten inspecteren en/of keuren zorgt u ervoor dat u blijft voldoen aan de vastgestelde wet en regelgeving, maar zorgt u er daarnaast ook voor dat uw installatie optimaal blijft presteren.

Het is niet alleen van belang om uw noodstroominstallatie te laten inspecteren en keuren volgens de wet en regelgeving (SCIOS scope 4 en 7C), maar ook om andere kritische delen van de installatie onder de loep te nemen. Zo is het bijvoorbeeld o.a. van belang dat de brandstoftanks, brandstof en vermogensschakelaars ook worden geïnspecteerd. Deze inspecties zitten niet standaard in een onderhoudscontract, maar zijn zeker ook van belang.

Wij kunnen u uiteraard deze services op aanvraag aanbieden, maar u kunt dit ook laten opnemen in een servicecontract! Wilt u meer weten over onze inspectie en keuringen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Zij vertellen u graag meer.

Inspecteren of keuren?

Kunnen wij u helpen met de service en onderhoud aan uw installatie?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Kom een keer bij ons langs, de koffie staat klaar!

Contact