Werkplaats
Revisies, reparaties, aanpassingen

De werkplaats is multifunctioneel. Er worden complete noodstroominstallaties gebouwd, gerepareerd en gereviseerd. Dit gebeurt geheel volgens de specificaties die door de producent zijn bepaald. Maar ook de complete in- en uitbouw van dieselmotoren of een noodstroomaggregaat, het koppelen van een uitlaatsysteem, brandstofinstallatie of besturingssysteem zijn allemaal werkzaamheden die uitgevoerd worden in onze werkplaats.

De werkplaats heeft een moderne inrichting en biedt veel mogelijkheden. Daarnaast wordt er duurzaam gewerkt. Geen onnodig gebruik van grondstoffen en strikte kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat de producten en dienstverlening aan alle eisen voldoen.

Klantspecifiek werken

Geen enkel product is hetzelfde. Daarom passen wij ook uw product aan op maat. In de wetenschap dat onze motoren in meer dan 5.000 verschillende applicaties worden toegepast, hebben we onze werkplaats zodanig georganiseerd dat elke motor of generatorset klantspecifiek kan worden afgeleverd. Of het nu gaat om een extra alternator, een specifiek ontworpen behuizing of een geautoriseerde aanpassing in de motorsoftware, wij zorgen steeds voor een vakkundige aanpassing.

Testruimte

De werkplaats van ons zusterbedrijf Koninklijke Van Twist is uitgerust met diverse testfaciliteiten waar alle motoren (mechanisch) en generatorsets (elektrisch) uitvoerig beproefd worden. Het grote voordeel hiervan is dat we eventuele aanpassingen naar aanleiding van het testen direct kunnen uitvoeren. Zo bent u er altijd zeker van dat uw product in de juiste staat bij u wordt afgeleverd.

Meer weten?

Benieuwd hoe wij uw motor kunnen reviseren?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Kom een keer bij ons langs, de koffie staat klaar!

Contact