Oplossing energieopslag

Deze oplossing is geïnspireerd op een installatie die wij enkele jaren geleden voor het eerst hebben geplaatst in Afrika. Daar is veelal weinig brandstof beschikbaar en wat er beschikbaar is, is erg duur. Dankzij onze oplossing kon er gebruik gemaakt worden van een natuurlijke brandstof, namelijk zonne-energie. Doordat de installatie ook voorzien is van opslagmogelijkheden kan deze energie tevens worden opgeslagen, waardoor er altijd toegang is tot een stroomvoorziening.

De oplossing is zeer geschikt voor landen waar veel zon is en veel zon-uren heeft, maar na een aantal jaar van doorontwikkeling is het systeem inmiddels ook zeer goed toepasbaar voor de Nederlandse markt. Hier zal het voornamelijk interessant zijn als onderdeel van een energie systeem of als aanvulling op een bestaande installatie.

Heeft u bijvoorbeeld op een project locatie stroom te weinig of geen toegang tot elektriciteit? Dan kan dit systeem op een milieubewuste manier voor energie zorgen. Dit systeem is ook zeer geschikt om aan onze hybride of waterstof oplossingen te koppelen.

Voordelen/specificaties van onze containeroplossingen

  • Plug-en-play
  • Vermogensrange van 20 tot 240 kW
  • Zeer geschikt voor Peakshaving
  • Aanvulling op bestaande installaties, wanneer er te weinig energie is.

Meer informatie?

Meer weten over onze container oplossingen? Neem contact met ons op!

Contact