Noodstroom

Zonder stroom staat ons dagelijks leven stil

De toenemende vraag naar energie zet het elektriciteitsnetwerk enorm onder druk. Niemand wil in het donker zitten! Daarom is het van groot belang dat stroomstoringen goed worden opgevangen. Dit kan met een noodstroominstallatie van Hunter & Van Twist (HVT),  hierdoor blijft uw organisatie altijd in bedrijf. 
Stroomstoring opvangen

Met onze producten en diensten op maat zijn wij al meer dan 80 jaar garant voor continuïteit in allerlei marktsegmenten. Bij een stroomstoring neemt de noodstroominstallatie de stroomtoevoer over waardoor grote schades worden voorkomen. Dit is van groot belang bij bijvoorbeeld ziekenhuizen, overheidsgebouwen, datacentra en winkelpanden, zodat zij altijd stroom hebben wanneer dat nodig is!

Noodstroom op maat

Een op maat gemaakte (nood)stroominstallatie? Met onze jarenlange ervaring: ontwerpen, bouwen en installeren wij systemen in elke bedrijfsvoering en voor ieder project. De noodstroomsystemen worden in de moderne werkplaatsen gebouwd en kunnen volledig naar uw wens worden aangepast. Daarnaast worden alle noodstroomsystemen getest in onze testruimtes. Na de installatie blijven wij 24/7 beschikbaar voor onderhoud of calamiteiten.

Meer informatie?

Heeft u vragen over noodstroom- oplossingen of uw huidige installatie?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Kom een keer bij ons langs, de koffie staat klaar!

Neem contact op!