Revisie en ruilmotoren
Uw motor weer als nieuw!

Wist u dat Hunter & Van Twist op het gebied van revisie veel voor u kan betekenen? De werkplaats technici kunnen complete revisiewerkzaamheden voor u uitvoeren. U kunt door ons uw verbrandingsmotoren of zelfs hele (noodstroom) generatoren laten reviseren met 1 jaar garantie, waarmee u de levensduur van uw machines aanzienlijk kunt verlengen.

Bij een revisie worden motoren en generatorsets uitvoerig beproefd in onze moderne testfaciliteiten, volgens de fabrieksspecificaties.

In plaats van een vervanging is met een revisie, de impact op het milieu aanzienlijk lager. Zo vermindert u het brandstofgebruik, de uitstoot van schadelijke stoffen, en wordt er ook bespaart op grondstoffen omdat er geen nieuwe motor geproduceerd hoeft te worden.

Perkins ruilmotoren

Het programma omvat een eenvoudige één-op-één ruil van een gebruikte motor tegen een gereviseerde motor met volledige garantie. Dit geldt ook voor modellen die bij de Perkins fabrieken niet meer in productie zijn. Al meer dan 50 jaar doen gebruikers van Perkins motoren hun voordeel met het ruilmotor programma. Dit langdurige succes is het gevolg van de eenvoudige manier waarop het werkt en de financiële voordelen die het biedt.

Wij beschikken over een grote voorraad Perkins ruilmotoren. Uw ruilmotor wordt ondersteund door het wereldwijde Perkins netwerk inclusief een jaar volledige garantie.

Ruilmotoren worden standaard voorzien van onder andere nieuwe voeringen, zuigers, veren, lagers, inspuitapparatuur, oliepomp en alle benodigde pakkingen en keerringen.

De voordelen van een ruilmotor:

  • Motoren worden 100% belast getest voor aflevering
  • Geen onverwachte kosten
  • Korte levertijden
  • Uitsluitend originele onderdelen

Meer weten?

Benieuwd hoe wij uw motor kunnen reviseren?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Kom een keer bij ons langs, de koffie staat klaar!

Contact