Actueel

Hunter & Van Twist officieel distributeur KOHLER!

Hunter & Van Twist officieel distributeur KOHLER-SDMO!

Hunter & Van Twist en Kohler-SDMO slaan de handen ineen en gaan een partnerschap aan. Vanaf april is Hunter & Van Twist de officiële distributeur van Kohler-SDMO in de Belgische markt!

We zijn verheugd met deze uitbreiding op ons productportfolio. Kohler is wereldwijd een gerenommeerd fabrikant van generatorsets, staat in de mondiale top 3 van grootste fabrikanten en heeft net als Hunter & Van Twist een rijke geschiedenis als het gaat om energieoplossingen. Met de komst van het Kohler product kunnen wij nu vermogens leveren tot 4500 kVA. Dankzij de jarenlange ervaring van zowel Kohler als Hunter & Van Twist ziet de toekomst er rooskleurig uit waarbij kwaliteit, service en innovatie voorop staan.

Over Kohler
Kohler voorziet al ruim 50 jaar bedrijven van motoren, generatoren en andere energieoplossingen. Het bedrijf is wereldwijd actief met 800 distributeurs, 10.000 dealers en 18 productielocaties. Kohler heeft een uitgebreid productassortiment. Zo leveren zij onder andere gas-en dieselmotoren, industriële generatoren, rental generatoren, mobiele generatoren, UPS systemen en uiteraard de daarbij behorende onderdelen.

Mocht u vragen hebben over de producten van Kohler dan helpen wij u graag! Neem contact met ons op!

Meer weten over onze noodstroomoplossingen? Je leest hier meer.

Terug naar overzicht
Actueel

Mooi project (BE/FR)

Niet alleen industrie en bouwkunde behoren tot onze klantenkring. Voor een prachtig kasteel in België plaatsen we bijkomend vermogen van […]

Lees meer